Hvilke fordele får din virksomhed ved en cloudbaseret platform?

Cloudplaform

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Microsoft Azure

Med Microsoft Azure kan din virksomhed få hosted løsninger i skyen. Dvs. at virksomheden er fri for selv at skulle hoste på egne servere. Med Micosoft Azure får virksomheden derudover en cloudbaseret hosting også adgang til forskellige tjenester, som snakker sammen, på tværs af forskellige systemer. Virksomheden kan drage store fordele ved dette og øge effektiviteten. Virksomheden får bl.a. adgang til Business intelligence. Denne tjeneste kan bruges til at trække forskellige data ud, som kan skrædder syges til de personer, som skal bruge dem. Med de rigtige data i hænderne kan virksomheden tage bedre beslutninger end nogensinde før og hurtigere. Der kan med tjenesten også gives adgang for kunder, som der kan laves en visuel præsentation af data, som kunne komme dem til gavn.

Backup

Der er med Micosoft Azure også gode muligheder for at lave backups og arkivere filer. Virksomheden behøves ikke at tænke på omkostninger ved servere og vedligeholdelse af dem. Alt er inkluderet i Micosoft Azure.

Fordele

Virksomheden betaler kun for de services, som den bruger og derfor ikke for det hele. På den måde kan virksomheden altid vælge fra og til, alt efter budget og behov.

Kommunikation

Alle systemerne kan snakke sammen og alle data kan tilgås døgnet rundt alle steder. Dette giver en fleksibilitet, som kan komme virksomheden til stor gavn i arbejdsprocesser, på tværs af afdelinger.

Sikkerheden

Microsoft sørger for alt den sikkerhed, som du har brug for. Det er deres ansvar at dine data er sikre og ikke kan blive tilgået af andre eller misbrugt. Dertil står de også for backuppen af virksomhedens data.

Samlet IT-løsning

Micosoft Azure har en stor samling af tjenester i samme system, så de er lette at tilgå og så de kan kommunikere på tværs af hindanen. Micosoft Azure er derudover også kompatibel med virksomhedens i forvejen installerede IT-systemer. Dette gør det endnu lettere at skabe mere effektivitet i virksomheden og sørger for at det hele er simpelt og enkelt.