Her er 5 facts du skal tænke på, hvis du vil sikre dig mod indbrud

Cylinderlås med nøgle

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Mindsk chancen for indbrud

De er umulige helt at undgå, men man kan gøre flere tiltag, som gør livet meget svært for indbrudstyven. Hvis man gerne vil undgå indbrud, må man gøre det så svært, som overhovedet muligt, for indbrudstyven at komme ind i boligen. På den måde kan man mindske chancen for indbrud.

Efter du har læst artiklen, kan du evt. klikke her, og find ud af mere om hvad en låsesmed kan gøre for dig, som bor i et udsat villakvarter som Ålsgårde på Nordsjælland.

Villakvarterer

Indbrudstyve går typisk efter at begå indbrud i villakvarterer fordi, der typisk er mange værdier at stjæle her. Husene ligger også nede på jorden i modsætning til lejligheder på f.eks. 4. etage. Det er derfor både lettere og bedre for tyven at begå indbrud i villakvarterer.

Tid

Indbrudstyven vil gerne have indbruddet overstået, så hurtigt det kan lade sig gøre. Jo hurtigere tyven kan stjæle genstande desto mindre chance, er der for at tyven bliver opdaget. Derfor er tid en vigtig faktor ved denne udførelse.

Opdater låse

Når du nu ved, at tid er en vigtig faktor, så skal man også benytte sig af den. Man skal nemlig bruge denne faktor imod tyven – og hvordan kan man gøre dette? Jo – hvis tyven har svært ved at dirke låsene op, så skal tyven bruge længere tid eller måske endda opgive helt. Derfor bør du sikre dig, at du har sikre låse, som gør det svært for tyven at få dem op.

Hvis du har haft indbrud

Har du haft indbrud skal du først tage kontakt til politiet, der vil tage sig af efterretningen og prøve at opklare sagen. Herefter skal du tage kontakt til en låsesmed, som kan hjælpe dig med at få skiftet de ødelagte låse, så du kan få nogle nye, som også er mere sikre. Dette vil fremtidssikre boligen bedre og dermed blive et mindre attraktivt sted for tyven.