Har jeres jule brug for mere fællesskab og samhørighed, så læs med her

Sne

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Stresset jul

Mange familier kunne godt bruge at få lidt mere fælleskab ind i al jule-stresset, som uden tvivl vil opstå, når både and, flæskesteg, risalamande osv. skal forberedes. Samtidig med alt dette, så skal der passes gæster og sørges for at de har det godt. Ja – der er mange ting man skal se til, når der skal holdes juleaften. Man kan derfor let, hurtigt miste overblikket og hele formålet med julen. For julen er til for, at vi alle skal have det godt og man skulle kunne føle hyggen og samhørigheden. Noget så banalt som en juletrøje ville faktisk kunne skab det helt rigtige fællesskab og en samhørighed, som typisk mangler. Hvis I ikke har sådan en kan de købes ved at klikke på dette link.

Som en holdsport

Selvom der måske ikke findes en måde, hvor på stressen kan forsvinde helt, så er der alligevel noget man kan gøre, for at gøre det hele lidt mere hyggeligt og gøre det til en mere fælles ting, det at arrangere jul. For at man kan mærke et større fælleskab, skal vi alle føle som en del af holdet. Det fungerer lige som en holdsport, alle bidrager med det de er gode til og ja alle har den samme uniform på. Det vil give et større fælleskabt og mere samhørighed, når det kommer til julen. Nogle kan hjælpe til med maden, andre kan hjælpe med borddækningen, nogle kan sørge for at gæsterne har det godt og hvad der ellers måtte være. På den måde hjælper alle med at løse alle de opgaver, som er forbundet med julen.

Bær den samme uniform

For at skabe et større fælleskab end bare at arbejde sammen som et team, så kan en uniform også signalere at man er en del af teamet. Det er med til at give en samhørighed og en tæthed, som eller ikke ville være tilstede. Juletrøjen passer rigtigt godt til denne tid. Alle ville kunne have en sådan juletrøje på og sprede glæde.