Godt at vide når der skal arrangeres firmajulefrokost

Julefrokost - koncert

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Stort set alle virksomheder holder en eller anden form for julefrokost, men der er stor forskel på hvordan de bliver holdt. Der er flere faktorer der spiller ind, når det gælder, hvordan julefrokosterne bliver afholdt. F.eks. betyder budgettets omfang, for virksomheden, en del, men der kan også være forskelle på kulturene. Hvad er en god fest? Det er der mange delte meninger om. For nogle virksomheder handler det om at samles og spise sammen, ude. For andre skal der både koncert og kendte musikkere eller komikkere til. Virksomhedens størrelse har også en stor betydning, nogle kan nøjes med at slå 5 borde sammen på en restaurant, mens andre helt selv arrangere en stor koncert, kun for deres ansatte. Men hvis man er en mindre eller mellems stor virksomhed og er i tvivl om, hvordan man selv skal afholde en firmajulefrokost med lidt gas i, så læs videre.

Løsning

Hvis der ikke er ressourcer eller nok ansatte til selv at stå for et julefrokostarrangement med lidt energi i eller ikke ved hvor man skal starte, er der en god måde starte på. Det der kan være problematisk, hvis man selv skal stå for det, er at det hurtigt kan koste mange penge, plus at den som arrangere festen kan aldrig rigtig slappe helt af og nyde den. Derfor kan det være kan at få en fest arrangør ind over. Grunkevent arrangere f.eks. et firmajulefrokostevent i Comwell Kolding, hvor der er mad, drikke og underholdning inkluderet i prisen. Underholdingen består en koncert med bl.a. Ida Corr og Wafande. Dette ville være den perfekte løsning for at arrangere en julefrokost for de ansatte.

Her er der lige 5 facts om hvorfor, at det er en god idé:

5 facts

  • Det er nemt
  • Du står ikke selv for arrangementet
  • Du kan nyde festen med kollegaerne
  • Det hele bliver gjort for jer
  • Overskuelig økonomi