Bredbåndspriser hvad man skal tænke over

Internet

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvordan du vælger det rigtige bredbånd

Det er svært at gennemskue hvordan man finder den bedste bredbåndsforbindelse til den bedste pris. Derfor er der her 5 facts, som er gode at tænke over, ved valg af bredbånd. For det er ikke let at vælge det rigtige bredbånd, det kan faktisk være meget svært. Før du bliver præsenteret for de 5 facts, så er det godt at kende de to termer ”download” og ”upload”. Download er når man skal hente videoer, åbner hjemmesider, mails og i det hele taget hente data. Alle skal bruge download, da det er det vi bruger til flest ting. Upload er når man skal uploade videoer, billeder eller andet. En hurtig upload hastighed kan kun betale sig hvis du laver videoer eller billeder, som du skal have ind på nettet. Der er ikke så mange, som har brug for meget upload hastighed, men nogle har.

Her er der 5 facts som du skal tænke over, når du skal finde priser & tilbud på bredbånd

De 5 facts:

  • Kend dit forbrug, hvor mange skal bruge nettet på én gang, hvad bruger du eller I internettet til.
  • Bruger du nettet til at læse mails og surfe rundt på internettet, har du ikke brug for så meget hastighed.
  • Er der flere som bruger nettet på én gang og bruger I det intenst med streaming, surfing, download osv. har I brug for en hurtig bredbåndsforbindelse.
  • Hastighederne bliver målt i download -og uploadhastighed
  • Når man kigger på hastigheden, skal man tænke på at de hastigheder, som teleselskaberne opgør er teoretiske hastigheder. Dvs. at du godt kan regne med at hastigheden falder med 50% af det de påstår.

Den måde du finder det billigste bredbånd på, er ved, at sammenligne priser på de samme hastigheder i både down -og upload. På den måde vil det kun være prisen, som differencer sig og dermed er der kun én variabel, man skal forholde sig til.