5 Facts til, hvordan haven kan ændres til sommer

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Sommer er kommet, og det er derfor årstiden, hvor ferier skal holdes, og vi bruger rigtig mange timer ude i haven eller på terrassen. Står haven ikke helt klar til at du kan være tilfreds, så frygt ej. Her får du nogle idéer til, hvordan du kan ændre lidt på vejen, og give den et lille opløft.

Et stenbed, men rindende vand

Hvis du ikke allerede har et stenbed, så kunne 2020 være år, hvor du fik lavet netop dette i jeres have. Alt efter din haves størrelse og form, må du være den der afgøre, hvor stenbedet skal være, og hvordan det skal se ud. Tilføj evt. en fontæne som kan lave rindende vand, hvis du gerne vil have et hyggeligt stenbed.

Gøde græsplænen

Hvis din græsplæne er lidt gul og kedeligt at se på, så bør du gå ud og købe noget gødning til græs, så din plæne igen kan få lidt næring, og bliver flot grøn. Sørg også for at få den vandet, i de her tider hvor regnvejr er en sjældenhed.

Rens tagrenden

Det er ikke en direkte have opgave, man er uden tvivl et irritationsproblem, hvis man kan se at tagrenden er fyldt, når man ligger ude i haven. Få derfor renset tagrenden, hvis efterårets fald, stadig ikke er kommet væk derfra.

Find noget til børnene

Hvis du gerne vil have at børnene er lidt mere ude i haven, end de er indenfor, så bør du måske få købt noget, som de finder interessant, så de også gerne vil ud og leje. Det kunne f.eks. være sådan noget som fodboldmål, trampolin osv.

Gør plads til et bålsted

Vil du gerne gøre aftnerne lidt længere og varmere, ude i haven – så skal du overveje at gøre plads, og købe et bålsted. Et bålsted giver rigtig mange muligheder for at befinde sig ude i haven. I kan være ude i længere tid, og i kan få lavet mad på denne – på flere forskellige metoder.