5 facts til hvad du kan gøre med et whiteboard

Whiteboard

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Et whiteboard kan bruges til et utal af ting, og burde være et objekt i alle hjem rundt omkring. Her får du 5 facts omkring hvad du f.eks. kan bruge et whiteboard til.

Madplan

Noget af det som rigtig mange bruger deres whiteboard til er at lave deres madplan, for den kommende uge. Det gør bare hverdagen en smule mere overskuelig, at man på forhånd er klar over hvad måltiderne fremadrettet, så disse ikke skal spekuleres på selve dagen. Hvis der kan findes ekstra plads, vil en indkøbslist også gavne.

Struktur på opgaver

Har du opgaver for i skolen, eller er der bare mange huslige pligter som der skal klares. Lav en liste med alle de opgaver som der skal laves, og sæt flueben når du er færdig ved hver enkelt opgave – det giver bare sådan en god tilfredsstillelse at kunne krydse noget af. Det er op til dig selv, om det skal være på dags- eller ugebasis.

Informations givende

Er det sjældent at familien er hjemme på samme tid? Så er et whiteboard godt til at skrive en besked, hvis der er noget som laves i løbet af dagen. Sørg dog for at whiteboardet hænger et sted hvor det oftest ses, så personen der skal huske opgaven, hele tiden bliver mindet om det.

Til den kreative

Har du en kreativ sjæl i huset, så er et whiteboard helt perfekt til at lave nogle flotte kunstværker. Det bedste ved at tegne på whiteboardet er at baggrunden er hvidt, og dermed giver det mulighed for at tage et billede, og relativt nemt få fjernet baggrunden. Du kan altså sagtens få tegningerne over på en computer. Så få købt et whiteboard og en masse farver, og kom i gang med kreativiteten.

Huslige huskeseddel

Har du også rigtig mange ting i hovedet, og har svært ved at huske altid? Så er et whiteboard i hjemmet helt perfekt. Få skrevet alt det du skal huske, på whiteboardet – og vend tilbage til det senere, når det er tid.

 

Hvis du nu har fået øjnene op for brugen af whiteboard, så kan du finde flere forskellige whiteboards ved at klikke her.