5 facts til dit overskydende rum.

bordtennisbord

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du er en af dem, som har et ekstra rum, som du ikke ved hvad du skal bruge til, så får du her 5 facts til hvad du kan putte der ind, og som du samtidig også vil få gavn af.

 

Bordtennisbord

Er rummet som du mangler at få fyldt ud i en tilpas størrelse, og der er god plads til at bevæge sig på. Så skal du overveje at købe dig et bordtennisbord, og sætte ind i rummet. Med et bordtennisbord stående, så kan du hurtigt få en masse timer til at gå, sammen med dine venner, børn eller familie. Og husk på, at der er ikke noget bord der er bedre til at spille et spil beer-pong på, end et bordtennisbord er.

 

Spillemaskiner

I stedet for at have dine spillemaskiner i stuen, hvor du muligvis skal dele tv med andre. Så flyt alle dine spillemaskiner ind på det tomme værelse. Så kan du være i fred når du skal game, og komme videre i dit absolut ynglings spil. Har du mere haft en drøm om at have en arkademaskine, så er det også en helt oplagt mulighed.

 

Tøj

Er du mere den type, som har rigtig meget tøj i skabet, så er det selvfølgelig en oplagt mulighed, at lave dig en walk-in closet – i sær hvis det ligger helt perfekt op ad dit soveværelse, eller badeværelse. Med lidt god vilje, kan du nemt få lavet dig et lækkert skabssystem, som du kan gå rundt i, og have en overskuelig tøj fordeling.

 

Hjemmebiograf

Vil du gerne gøre film aftenerne endnu mere hyggelige, end de er i forvejen. Så skal du gå ud og investere i et stort tv med tilsvarende ”biograf” møbel. Du kan sagtens finde dig en sofa, som er fuldstændig som den der er i biografen.

 

Bar

Synes du det er hyggeligt at få sig en sjus med vennerne eller familien, når de er på besøg. Så er det også meget bedre, at kunne sætte sig om en bar, som var man på værtshus. Det giver en helt anden stemning i rummet, når man sidder rundt om et bar bord, og nyder sin drik. Og hvor fedt er det ikke, at kunne være bartenderen derhjemme.