5 facts til at overraske dine medarbejdere

påskegaver

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Nyt inventar

Hvis der er noget som kan overraske personalet, så er det hvis du får udskiftet alt det gamle inventar ud, som i har gået i kigget på de sidste mange år. Når man går blandt det samme hver dag, uden at der sker ændringer, kan det begynde at føles kedeligt at gå på arbejde, og medarbejderne vil begynde, ikke at føle sig motiveret. Få derfor udskiftet enten møbler, redskaber, eller hvad der lige trænger til det.

Kage

Selv de små ting gælder, og derfor er en alm. kage på bordet, ikke en helt ligegyldig ting. Hvor ofte det skal være, bør være helt op til dig – men som minimum én gang om måneden vil være en rigtig god ide at dig. Sørg så vidt muligt for at få samlet alle medarbejderne og få sat jer rundt om kagen, og spis den sammen, og få noget socialt samvær ud af det også.

Påskegaver

Du giver måske allerede en gave til alle dine medarbejdere når det er ved at være juletid – men hvorfor kun give en gave der? Påsken er også en stor højtid, hvor man bør værne om sine medmennesker. Du bør derfor overveje om du ikke skulle købe dine medarbejdere en påskegave, inden påsken for alvor starter.

Arrangér en fest

Der er ikke noget som skaber så godt et socialt bånd, som en rigtig god fest med alle medarbejderne. Du kunne derfor overveje at overraske dine medarbejdere med en fest, hvor i tager ud og hygger jer, med spisning, bowling, eller hvad du nu end tænker. Husk at lade være med at spare på noget, det kan virkelig være en party killer.

Nye maskiner

Det kan være du allerede har lidt, eller måske har du ikke nogen endnu. Men at have diverse maskiner, så som kaffemaskiner, køleskabe til sodavand, eller andre forfriskning maskiner, er virkelig en god investering, da det løfter motivations niveauet en del at have sådanne maskiner i sin virksomhed.