5 facts til at opbevare inventar på et lagerhotel

lagerhotel

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Her får du en række facts som beskriver, hvorfor du skal vælge at bruge et lagerhotel, frem for selv at opbevare dit inventar. Behøver du ikke en begrundelse, så kan du gå direkte til et lagerhotel ved at klikke her.

Inventar undgår skader

Den største fordel ved at anvende et lagerhotel er at du passer på dine møbler når du vælger sådan en løsning. Stiller du f.eks. dine ting i et koldt og fugtigt rum, så som en garage eller lign. så vil dit møbel bliver skadet og ødelagt. I depotrummene på et lagerhotel, bliver alle depoterne opvarmet til stuetemperatur tur, så der ikke bliver fugtigt inde i depoterne. Lagerhotellerne sørger derfor for at passe på dine ting.

Inventaret fylder ikke der hjemme

Når du skaffer inventaret midlertidigt af vejen, så slipper du for at det står i vejen når du går rundt i dit hjem. Hvis du er i gang med en renovering i et rum eller i hele huset, så skal inventaret kunne dække en anden plads i hjemmet, som de færreste har plads til. Det er derfor en stor befrielse af kunne gemme det overskydende inventar væk i den periode det ikke skal bruges i hjemmet.

Står trygt og sikkert

Du skal ikke være nervøs for dine ting som du har stående på et lager hotel, da det altid er i trygge hænder hos dem. Der bliver videoovervåget på alle depotrum, og skulle der være nogle som ikke skulle være ved dit depotrum, så bliver de fuldt overvåget.

Der er ingen begrænsninger på lejeperiode

Er tiden du skal gemme inventaret væk uvis, så skal du ikke tænke på det. På et lagerhotel er der ingen begrænsning fra deres side af, hvor lang tid du må leje dig ind på deres depotrum. Du kommer derfor ikke til at stå i en situation, hvor du ikke ved hvor du skal gøre af det.

Du får din egen nøgle til depotrummet

Når du har et depotrum, så får du din egen nøgle som du kan bruge når som helst. Skal du lige pludselig bruge noget, skal du derfor ikke have fat i nogen før du kan få det.