5 facts til at få flere kundehenvendelser

kundehenvendelser

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Gør dig mere synlig

Alfa omega for at få succes med din virksomhed og kundehenvendelser er uden tvivl at gøre dig synlig online. Det er så vigtigt at du sørger for at lave SEO på din hjemmeside, ligegyldigt hvilke ydelser du sælger. Hvis du ikke kender dette begreb og du har en virksomhed, så er det bare i gang med at få lært det. Det er så vigtigt at du kan findes på nettet af din målgruppe.

 

Find netværksgrupper

Noget som også giver godt og som oftest også giver gode kenderelationer, at hvis du har en god fysisk kontakt med andre virksomheder. Her er det en god idé hvis du finder en netværksgruppe af virksomheder, der mødes et par gange om måneden, og laver fælles aktiviteter. Her kan du danne nære relationer, og få nogle gode og gensidige samarbejder på længere sigt.

 

Kontakt et telemarketingsfirma

Har du rigtig travlt og ikke tid til at være på dubberne når det gælder nye kundehenvendelser, så behøver du ikke at smide det bag dig. Du bør i stedet tage kontakt et telemarketingsfirma som kan stå for kontaktskabelsen til din målgruppe. Når du skal vælge din telemarketing, bør du vælge en som har uddannet personale, så du får det forventet resultat. Se her, hvor du kan få fat i et godt telemarketingsfirma

 

Vær aktiv på LinkedIn

Det kan relateres en smule med tidligere netværksgruppe, men der er heller ikke noget mere vigtig end et godt netværk. Sørg for at holde dig opdateret og aktiv på LinkedIn, da du kan skabe mange gode relationer til virksomheder herigennem.

 

Opdater din hjemmeside

Det er selvfølgelig noget du bør have løbende, men er det ved at være et stykke tid siden du sidst har opdateret din hjemmeside, så få det gjort. Det kan både være at optimere load hastigheden på siden, eller opdatere dit indhold, heriblandt billeder. Dette er også rigtig vigtigt hvis du skal beholde dine allerede eksisterende kunderelationer.