5 facts om vinylgulve

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når du skal overveje dit nye gulv, så er der god grund til at overveje vinylgulve, hvis du er pragmatisk anlagt. Vinylgulve har nemlig den fordel, at de besidder en lang række egenskaber som gør dem perfekte i det danske hjem.

Slidstærkt

Vinylgulve er kendt for at være utroligt slidstærke og det er også noget, som man kan mærke, hvis man har det samme gulv i mange år. Det holder sig utroligt godt i forhold til mange forskellige andre gulvtyper og er derfor ideelt, hvis man ved, at der kommer til at blive slidt meget på gulvet. Så undgår man at betale for et gulv der ska skiftes ud alt for hurtigt

Billigt

Fordi det er et kunstigt materiale, så er det en del billigere end mange af de naturprodukter, som man kan finde på markedet som eksempelvis træ og kork. Man får altså rigtigt meget gulv for pengene, når man vælger at købe vinyl.

Vandtæt

På grund af vinyls kemiske opbygning, så er det uhyre svært for vand at trænge igennem gulvet og det kan klare ret store mængder vand før det bliver et problem. Det gør altså ingenting, hvis du spilder vand på dit nye gulv – for det kan holde til det.

Alsidighed

Vinyl er et af de gulvmaterialer, som man kan udfordre mest rent kreativt. Det har muligheden for at ligne klinker, træ, mønstre og solide farver. Det er altså et materiale, hvor der er rig mulighed for at udfolde sig kreativt og ikke blive låst fast.

Gode forhandlere

Noget af det bedste er, at der findes rigtigt mange gode forhandlere af disse gulve. Hvis du vil have et flot vinylgulv, så er der ikke længere end at du kan følge linket og så kan du finde ud af, hvilken gulvtype der passer dig bedst ud af alle mulighederne.