5 facts om teambuilding

5 facts om teambuilding

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er ikke altid lige nemt at se sig ud af, hvad man får ud af teambuilding. Derfor har vi forsøgt at konkretisere 5 punkter, som I kan få glæde af. Hvad enten man er 5 eller over 100 personer, der skal afsted, så kan alle få en dejlig dag.
Det er i virkeligheden helt og holdendt, hvad man gør det til. Har man en negativ indstilling fra starten, så er det svært for instruktører og kollegaer at hive humøret op på maks.
Så til jer derude, der måske ikke er den store teambuilding-person – forsøg at have et positivt mindset fra starten.

Fact nummer 1

Teambuilding behøver ikke kun at være en dag, hvor der skal stables legoklodser for at se hvilket hold, der kan bygge det højeste tårn. Det kan være meget mere end det. Du kan læse om alle mulighederne for teambuilding her.

Fact nummer 2

Det er ikke kun medarbejderne, der får noget ud af en dag med samarbejde. Virksomhedsejere eller ledere får i lige så høj grad noget ud af dagen.

Fact nummer 3

Humøret og indgangsvinklen betyder ekstremt meget i denne sammenhæng. Som vi i første afsnit i denne artikel har skrevet, så betyder mindset alt. Hav en positiv indstilling og lad dig lede gennem dagen. Om ikke andet så vil dagen formentlig nedbryde eventuelle facader alligevel.

Fact nummer 4

Brug teambuilding til at blive bedre til at kommunikere internt eller blot en hyggelig eftermiddag i fællesskab med kollegaer og medarbejdere. Prøv det i stedet for at sidde stille i en triviel fredagsbar – det gør ikke ondt.

Fact nummer 5

Hvis du er leder, så vil du opdage at instruktørerne kan hjælpe dig med at spotte kvaliteter hos dine medarbejdere, som du måske ellers til daglig ikke ser. Måske du kan blive helt overrasket over, at dine normalt stille medarbejdere har lederpotentiale.