5 facts om tagtyper

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du skal i gang med at lægge nyt tag på din bolig, så har du sikker gjort dig nogle overvejelser om, hvilket materiale du vil foretrække at bruge. Der er nemlig mange forskellige muligheder, og her kan du læse fakta om nogle af de materialer, som er på markedet.

Decra ståltag

Et Decra ståltag står for god kvalitet, fordi det sikrer dig et tag med lang holdbarhed til en relativt billig pris. Taget er for dig, som foretrækker at bruge dine penge fornuftigt, men nægter at gå på kompromis med kvaliteten. En fordel er desuden, at monteringstiden ved et Decra ståltag er ret kort, så du slipper for en masse langtrukkent byggerod.

Eternittag

Eternittage bruges særligt til sommerhuse og erhvervsbyggeri, og de udmærker sig ved at være miljøvenlige og modstandsdygtige over for svampeangreb. Du skal vælge et eternittag, hvis du ønsker en nem og enkelt tagløsning, der samtidig er til fordel for miljøet.

Tegltag

Et tegltag kan være en fordel for dig, der helst vil holde din bolig så naturlig som muligt. Tegl består nemlig bare af forarbejdet vand og jord, og det giver en god holdbarhed. Samtidig er materialet heller ikke for dyrt, og de flotte røde sten er med til at give din bolig et hyggeligt udtryk.

Fibercementtag

Fibercement ligner måske tegl, men der er flere afgørende forskelle mellem de to tagtyper. Fibercementen er nemlig noget billigere at bruge end teglsten, fordi den kommer i store plader, der er lige til at montere på huset. Hvis du vil have en hurtig og god løsning, så kan et fibercementtag være en oplagt mulighed.

Naturskiftertag

Hvis du gerne vil have et tag, som ikke kræver nogen form for vedligeholdelse, så er det nok et naturskiftertag, du skal kigge på. Som navnet antyder, er det et naturligt materiale, som både giver god holdbarhed og er relativt miljøvenligt.