5 facts om proteinpulver

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vil du gerne vide lige mere om protein pulver, så får du her, 5 hurtigere facts omkring protein pulver.

Længere mæthed fornemmelse

Du ved sikkert allerede at, det ikke mættere lige så længe at spise pasta med ketchup, hvis du ikke tilføjer nogle proteiner – i form af kødboller, kikærter eller andet form for protein. Du kan spise en stor mængde pasta, og være sulten igen – allerede efter 1-2 timer. Protein er derfor en fødekilde, som holder os mere mætte, i længere tid.

Du tager ikke imod mere protein end du har brug for

Mange tror, at hvis de spiser en stor mængde protein, så restituerer de meget hurtigere. Men din krop optager ikke mere protein, end den faktisk har brug for. Din krop restituerer i den fart som den nu kan, hvis den har den rette mængde protein. Så det hjælper ikke at tage et ekstra scoop, hvis du allerede er fyldt op med proteiner.

Fint supplement

Protein er et fint supplement i kosten, men det står langt fra alene. Du skal derfor ikke bare leve udelukkende at protein pulver, da du så vil stå og mangle vigtige vitaminer, kalorier, og hvad der eller skal til, for at have en sund og stabil krop.

Fås med alverdens smage

Er du ny, så tænker du sikker, at protein pulver lyder som noget der bare skal ned, og ikke smager særlig godt. Men hvis det ikke gjorde det, så ville det heller ikke være lige så populært som det er i dag. Proteinpulver fås med en lang række smage, lige fra vanilje, til brownie.

Den nemme indtagelse

Proteinpulver er et perfekt kosttilskud, da det tager få sekunder at mixe sammen, og du kan altid have en flaske med på vejen. Går du op i at få dine proteiner, vil det være frustrerende at skulle stege et stykke kylling, eller fisk, for at få de rette proteiner.