5 facts om kondomer

kondomer

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Billigste beskyttelses middel

Kondomer er og bliver det billigste alternativ nå det gælder præventionsmidler. Kondomer er en vare du nærmest kan få alle steder, både i dagligvare forretninger og på nettet, hvilken der er rigtig populært at handle fra, da det er helt diskret. Kondomer er så billige at du kan få dem helt ned til 50 øre stykket, hvilket er så billigst, at der faktisk ikke er nogen undskyldning for ikke at have det liggende.

Eneste metode at beskytte sig mod sygdomme

Der findes et hav af præventionsmidler, som mindsker risikoen for at bliver gravid, men for at beskytte sig mod kønssygdomme, er det faktisk kun kondomet som kan hjælpe med dette problem. Det er derfor super vigtigt at du altid anvender kondom under sex, da der er 10.000 gange større risiko for at blive smittet med HIV, hvis du ikke anvender det.

En af de ældste beskyttelsesformer

Kondomet er et af de ældste præventionsmidler, som verden nogensinde har kendt til, hvis ikke den ældste af alle. Det viser sig faktisk at man har fundet tegninger i en 13.000 år gammel fransk grotte af mænd som bruger det. Historiske undersøgelser viser også at før kondomet var lavet af gummi, som det er i dag, anvendte man dyretarme, og bomuldsstof til at tage ud over sit lem. Helt surrealistisk at tænke på…

Kan ikke give allergiske reaktioner

Selvom nogle mennesker lider af latex allergi, og kondomer er lavet af dette, så er der blevet udviklet så meget på dem, at latexen ikke vil give udslag på kroppen. Du kan altså med ro og mage dyrke sex med et kondom, uden at du vil opleve gener.

Kan indeholde 3,5 liter væske

Det er måske lidt af et fun fact, men et kondom kan faktisk indeholde helt op til 3,5 liter væske. Så næste gang du skal overraske dine søskende med en vandballon, så prøv at fylde at kondom op i stedet.