5 facts om apps og udviklingen af dem

Smartphone og apps

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Apps og smartphone

Vi ved efterhånden godt alle sammen at vores smartphone bruger apps, men hvorfor apps? Og hvordan bliver de i det hele taget udviklet. Dette vil denne artikel komme nærmere ind på, men først skal vi lige have en historie time. Før i tiden var der igen eller meget få telefoner, som brugte apps. Det var ikke før at den første iPhone kom til verden i Juni 2007, at man blev opmærksom på apps. Her kom begrebet smartphone også ind på læberne, hos de lidt mere nørdede. Netop smartphone kommer sig af dens smarte funktioner og her kommer apps ind i billedet.

 

De 5 facts:

 

  1. Apps kan få en smartphone til at gøre mange ting, da de kan udvikles til at bruge telefonens kamera, mikrofon, gyroskop og alt det andet en moderne smartphone indeholder. Men ud over at en app kan bruge hardwaren kan softwaren også benyttes til at gøre ens smartphone mere smart.
  2. Der findes utallige apps og uendelig mange måder at bygge en app op på, men de gode og brugbare apps, bliver udviklet af eksperter. Dette kunne være et bureau som House of Code, der udvikler apps. Deres tilgang til app-udvikling er meget professionel og de arbejder ud fra en agil metode, du kan se mere her.
  3. Nye apps bliver mere og mere kraftfulde og kan derfor løse mere og mere komplekse opgaver. Grunden til dette, er at smartphone hardwaren hele tiden udvikler sig, det samme gør vores data forbindelser.
  4. App distributionen sker igennem app stores i de forskelige styresystemer på mobilerne. Dvs. at dine apps skal hentes via en app store og kan ikke downloades andre steder fra.
  5. Grunden til at der findes mange apps i dag er fordi Apple har givet 3. parts udviklere mulighed for at udvikle apps til deres plaform. Andre virksomheder er gået samme vej og det giver mange apps spm resultat.